Företaget

BMS är ett internationellt, familjeägt kranföretag, med rötter och huvudkontor i Danmark.

Vi löser lyftuppgifter i hela Europa, men med särskilt fokus på norra Europa och särskilt Skandinavien, där BMS i årtionden har varit marknadsledande i uthyrning av mobilkranar och tillhörande specialiserad servicepersonal. Alltid med maximal fokus på säkerhet, effektivitet och tillförlitlighet.

BMS hyr ut mobilkranar och lastbilskranar av alla storlekar och för alla uppgifter från vårt nätverk av kontor i Sverige, Danmark, Norge och Polen.

BMS Kranar AB ingår sedan hösten 2004 i BMS-gruppen och är beläget i Helsingborg och Malmö.

De senaste fem åren har vi sett att kunderna alltmer efterfrågar projektledning, konstruktion och ställer allt högre krav på säkerhet. En växande del av vår verksamhet innefattar därför i dag helhetslösningar och projekt med anknytning till lyft och tillhörande  transporter. Vi har satt upp en egen teknisk avdelning, som genomför avancerade beräkningar som krävs för att  kunna utföra de mest komplicerade tunga lyft.

BMS strävar  efter att ha den senaste och mest effektiva utrustning, vår organisation består av kompetenta medarbetare med olika kompetenser: Ingenjörer, a-cad projektörer, kranförare, arbetsledare och projekt personal särskilt logistik, planering och projektledning.

På BMS prioriteras säkerhet. Vår teknik och kvalitetsavdelning säkerställer detta arbete. 

 

 

 

 

 

Offert

Är du intresserad av någon av våra tjänster eller maskiner kontakt:

Region Syd:

Kristian Karkkola
Säljare
Tel:+46 (0) 730-800-471
E-mail: kk@bmskranar.se

Henrik Mårtensson
Projektledare
Tel:+46 (0) 730-833 232
E-mail:: hm@bmskranar.se

Region väst:

Andreas Wiklund
Depåledare
Tel:+46 (0)730-519 126
E-mail: awi@bmskranar.se

Martin Kristiansson
Arbetsledare Tunga lyft
Tel:+46 704-66 70 66
E-mail:: mkr@bmskranar.se