Hyr Kranbil i Malmö hos BMS Kranar

Hyr Kranbil i Malmö hos BMS Kranar

Kranbilar Malmö hos BMS

Är du i behov av en kranbil i Malmö? Som störst på kranbliar i Norden är vi på BMS de du söker! Vi hjälper till med lyft och förflyttning av allt från små till väldigt stora konstruktioner såsom vindkraftverk och sektioner av broar.

Du når oss på telefon eller via mail. Vi finns tillgängliga på kontoret i Malmö men det går lika fint att kontakta en av våra medarbetare direkt. Du hittar uppgifterna under kontakt. 

Är inte kontoret i Malmö den bästa geografiska placeringen för liftarbetet hittar du kontor att kontakta även i Göteborg, Stenungsund och Skellefteå. Vi utför arbeten i hela Sverige och även runtom i Europa. Hör av dig!

Tunga lyft

Tunga transporter

Vindkraftlösningar

Kranbil Malmö
för dina uppdrag

Våra kranbilar Malmö finns till förfogande för alla sorters uppdrag du kan tänkas behöva hjälp med. Det är av högt värde för oss på BMS Kranar att du efter ett uppdrag med oss känner dig tillfreds och nöjd. Genom att följa BMS HSEQ garanterar vi en hög nivå av säkerhet men också en begränsad miljöpåverkan. Denna policy finns till för miljön, för våra anställda och för våra kunders trygghet och säkerhet.

Utbud av kranbilar i Malmö

BMS kranbilar i Malmö erbjuder ett varierat utbud av  lyftkranar. Truckar, minikranar och teleporters i flera storlekar. Larvkranar och mobila tornkranar. Vi ser till att ni får det ni behöver och att lyftkranar, mobilkranar och övrig utrustning anpassas bäst utifrån ert behov. Alla våra kranar har hög kapacitet och är anpassade för våra lyftuppdrag.

För utförande av arbeten med tunggodshantering används våra tung- och specialisttransporter. Utöver detta erbjuder vi även stort utbud av specialutrustning såsom gaffeltruckar, domkrafter, hydrauliska torn med mera. Vi har med våra kranar och vår utrustning möjlighet att förflytta laster på vikter över flera tusen ton.

Är det något du funderar över eller bara vill veta mer? Vi finns här för dig! Du är mer än välkommen att kontakta oss!