DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR

Den inre delen av den danska huvudstaden kännetecknas av smala gator. Vanligtvis är tillgängligheten starkt begränsad, särskilt när det gäller nybyggnation och renovering av byggnader. Olika hinder som belysning och ledningar bidrar till utmaningen.

BMS København har specialiserat sig på mobila tornkranar som kombinerar mobilkranens flexibilitetmed tornkranens räckvidd. Denna kran typ är speciellt lämplig i samband medmontering av fasader och fönstersektioner på till exempel Köpenhamns berömda gågata ’Strøget’.

Genom att sätta en tornkran – ofta beskriven som kranen av alla kranar – på hjul, kombinerar man så att säga det bästa av två världar. Inte minst på platser med begränsat utrymme, vinner den mobila tornkranen över de flesta andra alternativen. Dessa kranar kan fjärrstyras, något som gör det möjligt för kranföraren att vara ganska nära lasten eller vistas på en plats som lämpar sig särskilt bra för att lösa den specifika uppgiften.

BMS Københavns mobila tornkranar kan vara i drift redan efter 25 minuter från ankomst tillarbetsplatsen, bl.a. eftersom de inte kräver extradelar från stödfordon.

Underredet är extremt flexibelt eftersom den kan rotera på alla hjul. Det innebär att det kan förflyttas även i mycket tätbefolkade stadsområden – och kranen kan fällas ut på en ganska liten plats. På grund av enkel transport, snabb uppsättning ochstor flexibilitet, är mobila tornkranar mycket prisvärda jämfört med vanliga mobilkranar.

BMS Københavns maskinflotta inkluderar Spierings AT4 och AT6 hydrauliska, hopfällbara kranar.AT4 är den fjärde generationen av hydrauliska, mobila tornkranar med fyraaxlar. En fyrdelad jibb ger 48 meters radie. Den maximala lyfthöjden är 27,8meter med jibben i horisontellt läge och 58,1 m med jibben i 45 graders vinkel. Den kan lyfta upp till 7000 kg utan användning av extra ballastblock. Den sexaxliga AT6:an är den största mobila tornkranen i världen. Den har en femte utdragbar jibbsektion som i kombination med de fyra andra jibbsektionerna ger en oöverträffad radie av 60 meter.

Vi fokuserar på en stark lokal närvaro när vi hyr ut utrustning av alla storlekar och för alla slags uppgifter via vårt kontorsnätverk på fyra kontinenter.

Senaste inläggen

Snabbkontakt
Är du ny kund till BMS?