MOBILKRANAR OCH KRANBILAR I SVERIGE

VI ERBJUDER

OM OSS

TIDIGARE UPPDRAG

CERTIFIERINGAR

BLI EN I VÅRT TEAM

KONTAKT

Kranbilar hos BMS

BMS har kranbilar för alla uppdrag och är störst i hela Norden. Vi utför lyftuppdrag med hjälp av allt från våra mobilkranar och tornkranar till minikranar och larvkranar. Vi är verksamma i hela Europa där vi löser många olika uppgifter åt våra kunder. Med hjälp av vår specialutrustning kan vi flytta både tunga kassaskåp och små maskiner till större konstruktioner som hela brosektioner och vindkraftverk. Våra baxare har självklart lång erfarenhet av säker och effektiv användning av utrustningen. Kontakta oss för mer information på något av våra kontor i Göteborg, Malmö, Stenungssund och Skellefteå.

Kranbil för alla uppdrag

Våra kranbilar finns tillgängliga för alla uppdrag du behöver. Vår målsättning är alltid att göra våra kunder nöjda. Som kund kan du förvänta dig hög kvalitét på våra tjänster. Inte bara på själva genomförandet, utan också på planeringen inför arbetet. För att säkerställa en hög nivå av säkerhet och begränsad miljöpåverkan, utgår vi alltid efter BMS egna HSEQ policy. Inte bara för våra kunders skull, utan även för våra anställda och entreprenörer. Vi innehar en mängd olika certifikat som bevisar vår kompetens och att allt går rätt till. Inne på ISO-certifiering kan du hitta våra certifikat.

Hur fungerar en Kranbil?

En kranbil är som en lastbil och en lyftkran kombinerat i ett. I stället för att använda dessa separat agerar kranbilar som en portabel lyftkran. Med hjälp av dessa kan man utföra alla möjliga lyft och samtidigt förflytta kranen på ett enkelt sätt. Speciellt eftersom de kan väga väldigt mycket. Våra mobilkranar väger från 30 ton till 750 ton och våra larvkranar väger från 130 ton till 1350 ton. Beroende på vad du har för uppdrag, kommer vi att använda de kranbilar som är mest passande för situationen. Kontakta oss mer än gärna och berätta mer om ditt specifika uppdrag.

Snabbkontakt
Är du ny kund till BMS?