Hyr Kranbil i Göteborg hos BMS Kranar

Hyr Kranbil i Göteborg hos BMS Kranar

Kranbilar Göteborg hos BMS

Behöver du en kranbil i Göteborg? Då har du kommit rätt, vi på BMS är nämligen störst på kranbilar i hela norden. Vi lyfter och flyttar kassaskåp och små maskiner men också större konstruktioner som brosektioner och vindkraftverk. Du kan kontakta oss på vårt kontor i Göteborg eller direkt till en av våra medarbetare som finns listade under kontakt. Vi finns tillgängliga både på mail och telefon.

Förutom Göteborg finns vi också att kontakta i Malmö, Stenungssund och Skellefteå. Men vi är verksamma i hela Sverige och Europa för dina olika uppdrag.

Tunga lyft

Tunga transporter

Vindkraftlösningar

Kranbil Göteborg
för dina uppdrag

Våra kranbilar Göteborg finns tillgängliga för alla möjliga uppdrag du kan tänkas behöva hjälp med. Vi värdesätter våra kunder och därför ser vi till att du är nöjd efter ett uppdrag hos oss. För att upprätthålla en hög nivå av säkerhet och begränsad miljöpåverkan utgår vi alltid efter BMS egna HSEQ policy. De olika målen påverkar och reglerar vårt arbetssätt inom företaget. För att våra kunder ska vara nöjda, våra anställda ska ha tydliga riktlinjer och för en god säkerhet och miljöpåverkan har vi satt upp denna viktiga policy.

Olika kranbilar i Göteborg

Hos BMS kranbilar i Göteborg finns en variation av olika lyftkranar. Beroende på vilket uppdrag du behöver hjälp med anpassar vi bilar och utrustning därefter. Vi har truckar, teleporters och minikranar i olika storlekar, larvkranar och mobila tornkranar. Dessa har alla hög kapacitet och lämpar sig vid våra lyftuppdrag. När vi arbetar med tunggodshantering använder vi våra tung- och specialisttransporter. Sedan har vi även mängder av speciell utrustning. Denna utrustning inkluderar gaffeltruckar, järnskenor, domkrafter, taljor, hyadrauliska torn och trådlyftare.

Med hjälp av dessa kan vi flytta och lyfta flera tusen ton av tunga laster. Vill du veta mer eller har någon fråga är du mer än välkommen att kontakta oss!