Hyra kranbil och lyftkran i Göteborg

Hos BMS Kranar erbjuder vi tillförlitlig och flexibel kranbilshyra i Göteborg. Oavsett om du behöver en kranbil för ett byggprojekt, transport av tunga föremål eller annat specialarbete, har vi en lösning som passar dina behov. Vi är stolta över vår moderna flotta av kranbilar och vårt engagemang för utmärkt kundservice. Kontakta oss idag för att hyra en kranbil som möter dina specifika krav och låt oss hjälpa dig att göra ditt projekt framgångsrikt.

Hyr Kranbil i Göteborg hos BMS Kranar

Kranbilar Göteborg hos BMS

Behöver du en kranbil i Göteborg? Då har du kommit rätt, vi på BMS är nämligen störst på kranbilar i hela norden. Vi lyfter och flyttar kassaskåp och små maskiner men också större konstruktioner som brosektioner och vindkraftverk. Du kan kontakta oss på vårt kontor i Göteborg eller direkt till en av våra medarbetare som finns listade under kontakt. Vi finns tillgängliga både på mail och telefon.

Förutom Göteborg finns vi också att kontakta i Malmö, Stenungssund och Skellefteå. Men vi är verksamma i hela Sverige och Europa för dina olika uppdrag.

BMS Kranbil utför ett större lyft med sin kran

Tunga lyft

Tunga transporter

Vindkraftlösningar

Kranbil Göteborg
för dina uppdrag

Våra kranbilar Göteborg finns tillgängliga för alla möjliga uppdrag du kan tänkas behöva hjälp med. Vi värdesätter våra kunder och därför ser vi till att du är nöjd efter ett uppdrag hos oss. För att upprätthålla en hög nivå av säkerhet och begränsad miljöpåverkan utgår vi alltid efter BMS egna HSEQ policy. De olika målen påverkar och reglerar vårt arbetssätt inom företaget. För att våra kunder ska vara nöjda, våra anställda ska ha tydliga riktlinjer och för en god säkerhet och miljöpåverkan har vi satt upp denna viktiga policy.

Olika kranbilar i Göteborg

Hos BMS kranbilar i Göteborg finns en variation av olika lyftkranar. Beroende på vilket uppdrag du behöver hjälp med anpassar vi bilar och utrustning därefter. Vi har truckar, teleporters och minikranar i olika storlekar, larvkranar och mobila tornkranar. Dessa har alla hög kapacitet och lämpar sig vid våra lyftuppdrag. När vi arbetar med tunggodshantering använder vi våra tung- och specialisttransporter. Sedan har vi även mängder av speciell utrustning. Denna utrustning inkluderar gaffeltruckar, järnskenor, domkrafter, taljor, hyadrauliska torn och trådlyftare.

Med hjälp av dessa kan vi flytta och lyfta flera tusen ton av tunga laster. Vill du veta mer eller vill du boka en kranbil i Göteborg är du mer än välkommen att kontakta oss!

Vanliga frågor och svar

Våra lyftkranar är huvudsakligen tillverkade av hållbara och starka stållegeringar för att garantera optimal stabilitet och hållbarhet. Stål erbjuder den robusthet och motståndskraft som krävs för att klara de tunga belastningarna och de utmanande arbetsförhållanden som kranar ofta utsätts för. Dessutom kan vissa av våra kranmodeller också inkludera komponenter av aluminium och andra lätta material för att optimera mobilitet och effektivitet utan att kompromissa med säkerheten.

Säkerheten är av största vikt på BMS kranar. Även om det teoretiskt sett är möjligt för en lyftkran att välta vid felaktig användning, utrustar vi våra kranar med avancerade säkerhetssystem som aktivt minimerar denna risk. Dessa system kan inkludera lastbegränsningar, vindmätare och stabiliseringsstöd. Vi rekommenderar alltid att användare av våra kranar noggrant planerar lyftoperationer och följer gällande säkerhetsföreskrifter.

Våra lyftkranar på BMS används främst inom byggsektorn för att lyfta och förflytta tunga föremål på byggarbetsplatser. Detta kan omfatta allt från byggmaterial till prefabricerade byggdelar. I hamnar kan de användas för att lasta och lossa tunga gods från fartyg, medan de inom tillverknings- och energisektorn kan användas för att installera och flytta tunga komponenter, till exempel vid installation av vindturbiner.

BMS Kranbil utför ett lyft på en byggarbetsplats
Snabbkontakt
Är du ny kund till BMS?