Hyra kranbil och lyftkran i Malmö

Välkommen till BMS Kranar, din kranbilspartner i Malmö och södra Sverige! Vi erbjuder professionella tjänster för att hjälpa dig med dina tunga lyft och transportbehov. Med vårt breda utbud av kranbilar och utrustning, kan vi hantera allt från små till stora projekt.

Varför välja BMS Kranar för dina lyft- och transportbehov?

Vi på BMS Kranar är stolta över att erbjuda högkvalitativa tjänster och behov av uthyrning av kranbil i Malmö. Vår erfarenhet, kompetens och moderna utrustning garanterar att vi kan hantera alla typer av lyft- och transportuppdrag på ett effektivt och säkert sätt. När du väljer oss, kan du vara säker på att ditt projekt kommer att genomföras med högsta möjliga kvalitet och professionalism.

Kranbil Malmö – Din partner för tunga lyft och transporter

När du behöver hyra en kranbil i Malmö, är BMS Kranar ditt bästa val. Vi har lång erfarenhet av att utföra både tunga och lätta lyft med vår moderna och väl underhållna kranbilspark. Våra kranbilar i Malmö är anpassade för att klara av en mängd olika uppdrag, från att lyfta stora föremål på byggarbetsplatser till att transportera tunga material och konstruktioner.

Du når oss på telefon eller via mail. Vi finns tillgängliga på kontoret i Malmö men det går lika fint att kontakta en av våra medarbetare direkt. Du hittar uppgifterna under kontakt. 

Är inte kontoret i Malmö den bästa geografiska placeringen för lyftarbetet hittar du kontor att kontakta även i Göteborg, Stenungssund och Skellefteå. Vi utför arbeten i hela Sverige och även runtom i Europa. Hör av dig!

BMS Kranbil utför ett större lyft med sin kran

Tunga lyft

Tunga transporter

Vindkraftlösningar

Kranbil i Malmö
för dina uppdrag

Våra kranbilar Malmö finns till förfogande för alla sorters uppdrag du kan tänkas behöva hjälp med. Det är av högt värde för oss på BMS Kranar att du efter ett uppdrag med oss känner dig tillfreds och nöjd. Genom att följa BMS HSEQ garanterar vi en hög nivå av säkerhet men också en begränsad miljöpåverkan. Denna policy finns till för miljön, för våra anställda och för våra kunders trygghet och säkerhet.

Tjänster och kranbilar vi erbjuder

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster och kranbilar i Malmö, allt för att hjälpa dig med dina lyft- och transportbehov.

Våra tjänster inkluderar

  1. Tunga lyft och transporter: Vi har erfarenhet av att hantera tunga lyft och transporter, från stora byggnadsdelar till vindkraftverk och brosektioner.
  2. Kranbil Malmö: Våra kranbilar i Malmö är utrustade med den senaste tekniken och kan hantera både små och stora lyftprojekt.
  3. Kranbilar och utrustning: Vi erbjuder ett brett utbud av kranbilar och annan utrustning för att säkerställa att vi kan hantera alla typer av lyft och transporter.
  4. Kundsupport och service: Vårt team av erfarna och kunniga medarbetare står redo att hjälpa dig med allt från att välja rätt kranbil för ditt projekt till att svara på eventuella frågor.


För utförande av arbeten med tunggodshantering används våra tung- och specialisttransporter. Utöver detta erbjuder vi även stort utbud av specialutrustning såsom gaffeltruckar, domkrafter, hydrauliska torn med mera. Vi har med våra kranar och vår utrustning möjlighet att förflytta laster på vikter över flera tusen ton.

Om du är intresserad av att hyra en kranbil i Malmö eller har några frågor om våra tjänster, tveka inte att kontakta oss. Du kan nå oss via telefon eller e-post, och vi är alltid glada att hjälpa dig. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med dina behov av lyft och transport.

Är det något du funderar över eller bara vill veta mer? Vi finns här för dig! Du är mer än välkommen att kontakta oss!

Vanliga frågor och svar

Priset för att hyra en kranbil varierar beroende på flera faktorer, såsom typ av kranbil, lyftkapacitet, tidsperiod och plats för projektet. Kontakta oss för en detaljerad prisuppgift baserad på dina specifika behov.

Lyftavståndet för en kranbil beror på vilken typ av kranbil som används och dess specifikationer. Generellt kan en kranbil lyfta föremål på avstånd mellan 20 och 120 meter. Kontakta oss för mer information om lyftavstånd för specifika kranbilar i vårt sortiment.

Att köra en kranbil kräver speciell utbildning och erfarenhet, eftersom de har komplexa kontroller och måste hanteras med precision för att säkerställa säkerheten för både personal och gods. Våra kranbilsförare är alla erfarna och certifierade, så du kan vara säker på att din lyft- och transportuppdrag hanteras på ett professionellt och säkert sätt.

Lyftkapaciteten för en lyftkran varierar beroende på dess typ och specifikationer. Generellt kan våra kranar hantera laster från några hundra kilo upp till flera hundra ton. Vi erbjuder även specialkranar för mycket tunga lyft som kan hantera laster på flera tusen ton. Kontakta oss för mer information om vilken kran som passar bäst för ditt projekt.

BMS Kranbil utför ett lyft på en byggarbetsplats
Snabbkontakt
Är du ny kund till BMS?