Hyra kranbil och lyftkran i Skellefteå

Välkommen till BMS Kranar, ditt ledande företag för att hyra kranbil och lyftkran i Skellefteå. Vi erbjuder en omfattande flotta av högkvalitativa kranbilar redo att hantera dina lyft- och transportbehov. Oavsett vilket uppdrag du behöver hjälp med, finns vi här för att göra jobbet.

Varför välja BMS Kranar för dina lyft- och transportbehov?

BMS Kranar kombinerar lång erfarenhet inom lyft- och transportbranschen med ett starkt engagemang för kvalitet och säkerhet. Vår breda flotta av toppmodern utrustning kan möta alla dina lyftkrav, stora som små.

Förutom kvalitetsutrustning, erbjuder vi även ett team av erfarna experter som är redo att stödja dig genom hela ditt projekt, från planering till genomförande. Med skräddarsydda lösningar baserade på dina specifika behov, är BMS Kranar ditt självklara val för alla dina lyft- och transportbehov i Skellefteå och hela regionen.

Kranbil Skellefteå – Din partner för tunga lyft och transporter

Vi är stolta över att vara din lokala partner för alla dina tunga lyft och transporter. Vårt uppdrag är att erbjuda de mest effektiva lösningarna för alla typer av lyft, från de minsta till de mest komplexa. Vi är redo att utföra ditt uppdrag med den högsta professionalism och effektivitet.

BMS Kranbil utför ett större lyft med sin kran

Tunga lyft

Tunga transporter

Vindkraftlösningar

Kranbil i Skellefteå
för dina uppdrag

På BMS Kranar finns vi alltid tillgängliga för att stödja dina behov, oavsett omfattning eller detaljer i ditt uppdrag. Vi tillhandahåller en mängd tjänster för att säkerställa att vi kan tillgodose alla dina behov. Vi följer strikt BMS HSEQ-policy, vilket garanterar högsta nivå av säkerhet och minimal miljöpåverkan. Denna policy är utformad för att skydda miljön, våra medarbetare samt erbjuda maximal trygghet och säkerhet för våra kunder.

Tjänster och kranbilar vi erbjuder

BMS Kranar erbjuder ett brett utbud av tjänster för att uppfylla alla dina lyft- och transportbehov. Från mobila lyftkranar till tunga transporttjänster, erbjuder vårt företag allt du behöver för att utföra ditt uppdrag effektivt och säkert. Vår utrustning är alltid i toppskick, redo att utföra ditt uppdrag på bästa möjliga sätt.

Vi är alltid redo att bemöta våra kunders specifika behov och erbjuder skräddarsydda lösningar för varje projekt. Vi är stolta över att vara en tillförlitlig partner för både stora företag och lokala kunder i Skellefteå och hela regionen.

För mer information om våra tjänster och den utrustning vi erbjuder, kontakta oss idag. Vi är alltid redo att hjälpa dig med dina lyft- och transportbehov.

Välkommen att kontakta BMS Kranar, ditt första val för kranbil i Skellefteå.

Vanliga frågor och svar

Mobilkranens lyftkapacitet varierar beroende på modell och konfiguration. Generellt kan en mobilkran lyfta mellan några ton upp till 500 ton. Hos BMS Kranar erbjuder vi en mängd olika kranbilar som kan täcka ett brett spektrum av lyftbehov.

Höjden på en lyftkran kan variera stort beroende på modell och typ av kran. Många mobilkranar kan nå höjder på upp till 120 meter. Kontakta oss för mer information om våra kranars specifika höjd och räckvidd. Vi har rätt utrustning för ditt uppdrag, oavsett dess krav. Välkommen till BMS Kranar, din partner för lyft och transporter.

En byggkran, oftast en tornkran, höjs genom en process som kallas ”klättring”. Detta innebär att en speciell klättringsenhet används för att bokstavligen lyfta kranen, ett segment i taget, högre upp längs dess egna mast. Nya sektioner läggs till masten nedanför kranen under processen, vilket effektivt ökar kranens höjd.

Storleken på en kranbil kan variera beroende på modell och konfiguration, men generellt sett är en kranbil mellan 7 och 12 meter lång. Kranens räckvidd kan sträcka sig från 10 meter upp till över 100 meter beroende på typ och modell.

BMS Kranbil utför ett lyft på en byggarbetsplats
Snabbkontakt
Är du ny kund till BMS?