Kranbilar hos BMS

Vi hjälper dig med kranbil, lyft och förflyttning.

Störst på kranbilar

BMS är störst i hela Norden och erbjuder kranbilar för alla uppdragVi hjälper till med lyft och flytt av allt från små till väldigt stora konstruktioner såsom vindkraftverk och sektioner av broar. Vi utför lyftuppdrag med hjälp av allt från våra mobilkranar och tornkranar till minikranar och larvkranar. Vi är verksamma i hela Europa och vi löser många olika uppgifter åt våra kunder. Med en mycket omfattande och mångsidig fordonsflotta av teleskopkranar, kan BMS-gruppen effektivt lösa alla lyftuppdrag. BMS larvkranar med fackverksbom har möjlighet att förflytta tunga objekt på ett säkerhet och ekonomiskt försvarbart sätt.

Våra baxare har självklart lång erfarenhet av säker och effektiv användning av utrustningen. Kontakta oss för mer information på något av våra kontor i Göteborg, Malmö, Stenungssund och Skellefteå.

Vi finns tillgängliga på kontoret i Malmö men det går lika fint att kontakta en av våra medarbetare direkt. Du hittar uppgifterna under kontakt.

BMS Kranbil utför ett större lyft med sin kran

Tunga lyft

Tunga transporter

Vindkraftlösningar

Kranbilar
för dina uppdrag

Våra kranbilar finns till tillgängliga för alla sorters uppdrag du kan tänkas behöva hjälp med. Det är av högt värde för oss på BMS Kranar att du som kund känner dig nöjd efter ett uppdrag med oss. Genom att vi på BMS följer våra HSEQ garanterar vi en hög nivå av säkerhet samt en begränsad miljöpåverkan. Denna policy finns till för miljön, för våra anställda och för våra kunders trygghet och säkerhe

Kranbilar för alla uppdrag

BMS kranbilar finns här för alla uppdrag du behöver. Målsättning är alltid att göra våra kunder nöjda. Hög kvalitet längs hela resa, från planering inför arbetet som under genomförandet. 

En kranbil är som en lastbil och en lyftkran i ett. Med denna kombination, en kranbil, kan man utföra alla möjliga lyft och samtidigt förflytta kranen på ett smidigt. Våra mobilkranar väger från 30 ton till 750 ton och våra larvkranar väger från 130 ton till 1350 ton. Utifrån behoven för ert uppdrag, väljer vi att använda de  kranbilar som är mest passande för uppgiften. Kontakta oss gärna och berätta mer om ditt specifika uppdrag.

För att säkerställa en hög nivå av säkerhet och begränsad miljöpåverkan, utgår vi alltid efter BMS egna HSEQ policy. Inte bara för våra kunders skull, utan även för våra anställda och entreprenörer. BMS är certifierade inom en mängd olika områden som som bevisar vår kompetens och sköts som det ska. Inne på ISO-certifiering kan du hitta våra certifikat.

BMS Kranbil utför ett lyft på en byggarbetsplats
Snabbkontakt
Är du ny kund till BMS?