UTRUSTNINGInom BMS-gruppen hittar man allt som behövs för att flytta nästan allting, från små maskiner och tunga kassaskåp till stora strukturer såsom brosektioner och vindkraftverk.Kontakta oss

LARVKRANAR

BMS-gruppens larvkranar med fackverksbom flyttar mycket tunga objekt på ett säkerhetsmässigt och ekonomiskt försvarbart sätt. De är flexibla i användning och kräver kort uppställningstid.

Våra larvkranar har enastående lastkapacitet och mobilitet. Kranarna är särskilt lämpliga i samband med konstruktions- och stålmonteringsarbete på grund av att de lyfter utan stöd. Eftersom de även kan transportera last, är de exceptionellt flexibla och snabba på byggarbetsplatsen.

Med deras balksystem kan lastkapaciteten för de största larvkranar ökas med upp till 50 procent.


Jag vill veta mer

CrawlerCranesOver300t l

crane truck

LARVKRANAR

BMS-gruppens larvkranar med fackverksbom flyttar mycket tunga objekt på ett säkerhetsmässigt och ekonomiskt försvarbart sätt.

crane truck

MOBILKRANAR

Med en mycket omfattande och mångsidig fordonsflotta av teleskopkranar, kan BMS-gruppen effektivt lösa alla lyftuppdrag.

crane truck

LASTBILSKRANAR

Sedan början av 1980-talet har BMS-gruppen samarbetat med världens ledande tillverkare av vindkraftverk.

MOBILA
Tornkranar

BMS-gruppens mobila tornkranar kombinerar den klassiska mobilkranens mobilitet med tornkranens funktionella fördelar.

Med ett variabelt styrkoncept och aktiv bakhjulsstyrning kan den mobila tornkranen flyttas till alla slags utrymmen. Det krävs bara en person för att transportera, resa och styra kranen. Något som gör den mycket lättmanövrerad och kostnadseffektivt.


kontakta oss

Mobilecranes l
TruckMountedcranes l

MOBILKRANAR

Med en mycket omfattande och mångsidig fordonsflotta av teleskopkranar, kan BMS-gruppen effektivt lösa alla lyftuppdrag.

Våra mobilkranar är utformade för kostnadseffektiv mobilitet samt snabb och enkel uppställning på plats. Med deras terränggående chassi är kranarna idealiska för körning på både allmän väg och vid offroadkörning. Deras viktigaste egenskaper är bekvämlighet, ekonomi och säkerhet – och en enorm lastkapacitet som gör dem perfekta för användning på trånga ställen med en liten radie för ballast.

De kan snabbt och enkelt förlängas till enorma höjder. Därigenom är flexibilitet ledordet för den här BMS-utrustningen. Fackverksbom, jibb, fast och rörlig jibb, kan monteras på för att den givna uppgiften ska bli löst på optimalt sätt.

LASTBILSKRANAR

Eftersom de använder vanliga lastbilschassier, är BMS-gruppens lastbilsmonterade kranar ett billigt alternativ inom mobilkranklassen – och när en uppgift omfattar både transport och lyft, är lastbilskranen ofta den bästa lösningen.

Det vanliga lastbilschassiet gör att lastbilskranen kan snabbt förflyttas till arbetsplatsen samtidigt som föraren sitter bekvämt.

Den långa teleskopbalken ser till att lastbilskranen är perfekt för att samla ihop prefabricerade delar, stålkonstruktioner och maskiner.

Eftersom BMS-gruppens lastbilskranar kan köra med sin fulla ballastkapacitet på allmänna vägar, är de genast klara för användning när de når arbetsplatsen.

MINIKRANAR

BMS-gruppens minikranar är mindre kranar som har monterats på underreden med bälten – men fortfarande med höga specifikationer.

Den hydrauliska teleskopkranen med hydraulisk utläggare har funktioner som system för att automatiskt beräkna tillgänglig kapacitet för utläggaren oavsett position samt fjärrövervakning och feldiagnostisering.

BMS Equipment MiniCranes l

Snabbkontakt
Är du ny kund till BMS?