Varför välja larvkranar?

Larvkranar är det idealiska valet för komplexa och krävande projekt. Dess förmåga att lyfta tunga laster utan behov av stödben gör dem oersättliga på byggarbetsplatser. Med en smidighet som tillåter förflyttning även med last, erbjuder larvkranar en flexibilitet som är svår att matcha mot en vanlig kran.

Tekniskt avancerade larvkranar

Våra larvkranar representerar det senaste inom teknologisk utveckling. Med avancerade funktioner och en imponerande lyftkapacitet på över till 750 ton, är dessa kranar designade för att hantera även de mest utmanande lyften.

Undersiderogcases8 l
Copenhagengoesgreen l

Det gröna alternativet

Vi på BMS är djupt engagerade i att främja hållbarhet och miljövänliga lösningar inom vår bransch. Våra miljöinitiativ speglar vårt åtagande att minska vår påverkan på planeten och bidra till en grönare framtid.

Vår vision är att kontinuerligt förbättra och innovera för att vara i framkant av hållbar utveckling. Vi är engagerade i att utforska nya metoder och tekniker som kan minska vår miljöpåverkan ytterligare och bidra till en hållbar och miljömedveten framtid.

Mobilkranar och larvbandskranar

Våra kranar är anpassade för både större och mindre lyft, och kan användas i en rad olika miljöer. Våra larvbandskranar är särskilt effektiva på byggarbetsplatser där de kan förflytta sig smidigt och lyfta utan stödben.

En ledande tillverkare

BMS är en av de ledande tillverkarna av larvkranar och andra typer av kranar. Våra maskiner är kända för sin robusthet, pålitlighet och avancerade teknik. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett urval av kranar för att möta alla dina lyftbehov.

Skräddarsydda lösningar för ditt projekt

Varje projekt är unikt, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att säkerställa att du får rätt utrustning för ditt specifika behov. Våra experter är här för att hjälpa dig välja den mest effektiva kranen för ditt projekt, oavsett om det är ett stort byggprojekt eller en mindre installation.

CrawlerCranesOver300t l

BMS KRANAR
Säkerhet och effektivitet

Säkerheten är vår högsta prioritet. Våra larvkranar är utrustade med de senaste säkerhetsfunktionerna och underhålls regelbundet för att garantera högsta möjliga prestanda och säkerhet på arbetsplatsen.

Vi erbjuder även flexibla hyresalternativ för att passa dina projektbehov och budget. Oavsett om du behöver en larvkran för en kort tid eller för en längre period, har vi lösningar som passar dig.

Snabbkontakt
Är du ny kund till BMS?