Mobilkran hos BMS Kranar

Hyr mobilkran hos BMS Gruppen

Mobilkranar hos BMS

Är du i behov av hjälp med en flytt eller ett lyft? Som störst i Norden på kranar är vi på BMS de du söker! Vi utför alla sorters uppdrag inom lyft och förflyttning, från små lyft till väldigt stora konstruktioner såsom vindkraftverk och sektioner av broar. Vi har lyftkranar och mobilkranar för alla behov.

Vi finns tillgängliga på kontoren i Malmö. Göteborg, Stenungsund och Skellefteå men det går lika fint att kontakta en av våra medarbetare direkt. Du hittar uppgifterna under kontakt. 

Vi utför arbeten i hela Sverige och även runtom i Europa. Hör av dig!

BMS Kranbil utför ett större lyft med sin kran

Tunga lyft

Tunga transporter

Vindkraftlösningar

mobilkran
för dina uppdrag

BMS mobilkranar finns till förfogande för alla sorters uppdrag du kan tänkas behöva en mobilkran till. Styrkan med mobilkranen är snabbhet, effektivitet och flexibilitet. Med en mycket bred och mångsidig fordonsflotta av teleskopkranar, kan BMS-gruppen effektivt lösa alla lyftuppdrag.

Det är av högt värde för oss på BMS Kranar att du efter ett uppdrag med oss känner dig tillfreds och nöjd. Genom att följa BMS HSEQ garanterar vi en hög nivå av säkerhet och en begränsad miljöpåverkan. Denna policy finns till för miljön, för våra anställda och för våra kunders trygghet och säkerhet.

Mobilkranar av olika modeller

Den mest vanliga typen av mobilkran består av en teleskopisk bom som är fäst på en mobil plattform. Bommen är höj och sänkbar, via olika konstruktioner, beroende på modell av mobilkran. Mobilkranar lämpar sig ofta för lite kortare projekt som pågår under en period. En mobilkran skulle kunna sägas är mer anpassningsbar än en kranbil medans kranbilen är mer flexibel i flyttbarhet.

BMS erbjuder ett stort utbud av mobila kranar såsom tornkranar, lastbilskranar och minikranar. lyftkranar. Alla våra kranar har hög kapacitet och är anpassade för just utsett lyftuppdrag.

Har du ett projekt du behöver hjälp med eller funderingar kring något annat, hör av dig till oss!

BMS Kranbil utför ett lyft på en byggarbetsplats
Snabbkontakt
Är du ny kund till BMS?